NAKON RASKIDA S OCEM

Häkkinen novi menadžer Lewisa Hamiltona?

 Reuters

Bivši dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, Finac Mika Häkkinen, mogao bi postati novi menadžer Britanca Lewisa Hamiltona, aktualnog vozača McLaren-Mercedesa.

Nakon što je 25-godišnji Hamilton, svjetski prvak iz 2008. godine, raskinuo poslovnu suradnju sa svojim ocem Anthonyjem, počelo se nagađati tko bi mogao preuzeti brigu o njegovim poslovima, a magazin Motorsport ističe da bi to mogao biti upravo Häkkinen (41).

Bivši vozač McLarena, koji je napustio svijet Formule 1 2001. godine, sada radi u menadžerskoj tvrtki Aces Group s bazom u Monacu čiji je vlasnik Didier Coton. Upravo je Coton za Daily Mail rekao da se Hamilton i Häkkinen “dobro slažu”, te da bi moglo doći do suradnje.

- Sve ovisi o Lewisu i McLarenu. Ako bi se nas pitalo bi li se željeli uključiti, definitivno bi bili zainteresirani – rekao je Coton.

Kao drugi potencijali Hamiltonov menadžer spominje se Martin Brundle, i sam bivši F1 pilot koji je svojevremeno brinuo za poslove Davida Coultharda, a danas radi kao stručni sukomentator BBC-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:15