MIR I DOBRO

Kožulj: Što se mene tiče, sukob s Draganjom je zaboravljen

Najbolji hrvatski plivač iznio je na vidjelo niz problema koji ga tište u odnosu s Plivačkim savezom. Upravo nakon ‘hrpe’ osvojenih medalja na EP-u u Istanbulu
 Ronald Goršić / Cropix

ZAGREB - “Žetva” je bila odlična - “sijalo” se valjda isto tako, smatraju u HPS-u, kako je to slikovito rekao tajnik Tomislav Karlo. Svi hvale Duju i njegova postignuća, ali i sve lijepo što su HR plivanju, ne samo u Istanbulu, donijeli ostali plivači.

- Bitno mi je samo to da je Hrvatska uzela rekordnih pet odličja - ‘u rukavicama’ se oglasio Karlo, prethodnik Gordana Kožulja na funkciji direktora. - Draganja? Veliki uspjeh, svaka mu čast, no nije samo Draganja hrvatska reprezentacija, iako je naš najbolji ‘izdanak’. Naravno da postoje problemi. Da ne postoje, ne bi Duje izgovorio to što je izgovorio. Problemi su svuda oko nas, u cijelom društvu. Mi ćemo ih i u hrvatskom plivanju vrlo brzo riješiti. Da, među sobom.

Riješit ćemo to unutar četiri zida. Ne želim biti u prvom planu jer to moraju biti plivači, no što se mene tiče, vjerujem u dobro volju.

I s “druge strane”?

- Apsolutno, iako na to ne mogu utjecati. Nema veze što je sve izrečeno ili napisano i učinjeno. Osobno sam već bio na bazenu i razgovarao s Dujinim trenerom Goranom Kežmanom s kojim imam odličan odnos. Razgovarali smo o planu priprema kakav Duje treba da i dalje bude naš najbolji plivač. Nitko nije savršen, tko radi, taj i griješi, no potpuno sam uvjeren da će sve biti u redu. Kad je o meni riječ, sve je zaboravljeno - zaključio je Kožulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:52