OKRIVIO TRENERA

Kristan tvrdi: 'Bio sam kod kuće, ma nema govora o pijanstvu. Marty samo traži izgovor'

 Ronald Goršić / Cropix

Nakon što je vodstvo Medveščaka kaznilo Roberta Kristana jer je alkoholiziran stigao na jutrošnji trening, oglasio se i slovenski vratar. U izjavi za Delo Kristan je poručio kako se ne slaže sa suspenzijom optuživši trenera Martya Raymonda da traži izgovor.

- Ne slažem se sa suspenzijom. Bio sam kod kuće sa obitelji i nema govora o nekakvom pijanstvu. Radi se o trenerovom traženju izgovora jer me često ostavlja na klupi," poručio je Kristan.

Vodstvo kluba je danas objavilo kako Kristan nije poštovao klupski pravilnik te je alkoholiziran stigao na jutrošnji trening. Vratar slovenske reprezentacija je zbog toga suspendiran na jednu utakmicu i novčano kažnjen, pa neće putovati s momčadi u Salzburg na šestu utakmicu četvrtfinala doigravanja EBEL lige protiv Red Bulla.

Hokejaši Medveščaka sinoć su poraženi u petoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige u Zagrebu od Red Bull Salzburga nakon produžetka sa 4:5 (0:2, 4:0, 2:0/1:0). Red Bull u seriji na četiri pobjede vodi sa 3:2. Sinoć je za "medvjede" branio Michael Ouzas, kojemu je to bila druga uzastopna utakmica na vratima Medveščaka. U prva tri susreta doigravanja protiv Red Bulla gol Medveščaka branio je Kristan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:03