NOVI SPONZOR HOO-a

Medis Adria postao novi partner hrvatskih olimpijaca

 Damir Krajač / Cropix

ZAGREB - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Medis Adria sklopili su ugovor prema kojemu ta tvrtka stječe status “specijalnog partnera“ nacionalne olimpijske udruge. Jednogodišnji strateški ugovor, u vrijednosti 200.000 kuna, potpisali su u Zagrebu glavni tajnik HOO-a Josip Čop i izvršna direktorica Medis Adrije Tanja Orlovac Vasiljević. Nazočili su i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša te hrvatska brončana olimpijka u taekwondou Martina Zubčić.

Medis Adria prepoznao je potencijal hrvatskog sporta kao i značaj ulaganja u sport općenito. Specijalno partnerstvo s hrvatskom krovnom sportskom organizacijom nije početak društveno odgovornog djelovanja Medis Adrije. Naime, u travnju mjesecu, na samom početku humanitarne akcije “Sandra, ti to možeš!“, za prikupljanje pomoći hrvatskoj stolnoteniskoj olimpijki Sandri Paović Medris Adria bila je prva tvrtka koja je uplatila donaciju za Sandru i tako pokrenula lavinu dobrotvora. Isto tako, Medis Adria je u svibnju ove godine sklopila sponzorski ugovor s olimpijkom Martinom Zubčić, čime je brončana taekwondoašica postala zaštitno lice proizvoda Ekolostrum.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Medis Adria prepoznali su zajednički interes međusobne suradnje s ciljem osiguranja potrebnih uvjeta hrvatskim sportašima za njihove pripreme i nastup na velikim sportskim međunarodnim natjecanjima, kao i za nastup na ZOI Vancouver 2010. Ugovor će se realizirati dijelom u proizvodima Medis Adrie, a dijelom u novcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:21