VRATIO SE HOKEJ

Medvjedi krenuli pobjedom nad Jesenicama

Golove su zabila tri "starosjedioca" (Powers, Hećimović, MacAulay), a nadovezalo se i najveće pojačanje, Kanađanin Frank Banham
Zagreb, 030910.U Domu sportova odrzava se Memorijalni turnir u hokeju na ledu, Ferdo Spajic. Danas se igrala utakmica izmedju Medvescaka i Jesenica.Na slici: Guidarelli (Medvescak) i Jure Dolinsek (Jesenice).Foto: Bernard Covic / Cropix
 Bernard Covic / CROPIX

ZAGREB - Krenula je generalna proba hokejaša Medveščaka za drugu sezonu u EBEL-u. U prvom kolu memorijala Ferde Spajića “medvjedi” su svladali Jesenice 4-2 (1-0, 2-0, 1-2).

Golove su zabila tri “starosjedioca” ( Powers, Hećimović, MacAulay), a nadovezalo se i najveće pojačanje, Kanađanin Frank Banham.

Nova momčad Medveščaka tako se pobjedom predstavila publici koja im nije ostala dužna. Brojka od tri tisuće ljudi na pripremnom ogledu dovoljno govori koliko je Zagreb nestrpljivo čekao novu sezonu.

Kada krene”ono pravo, za Ledenu će se opet tražiti karta više, u to možemo biti sigurni! Drugo kolo na rasporedu je danas, a Medveščak igra protiv Klagenfurta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:50