WORLD SERIES

NY Yankees vode 2-1 u seriji protiv Phillisa

Bejzbolaši New York Yankeesa slavili su u trećoj utakmici velikog finala MLB lige 8-5
New York Yankees' Alex Rodriguez (13) celebrates defeating the Philadelphia Phillies with teammate Mark Teixeira in Game 3 of the 2009 Major League Baseball World Series in Philadelphia, October 31, 2009. REUTERS/Tim Shaffer (UNITED STATES SPORT BASEBALL)
 Reuters

Bejzbolaši New York Yankeesa slavili su u trećoj utakmici velikog finala MLB lige (američko-kanadske profesionalne bejzbol lige) na gostovanju kod Philadelphije 8-5 i tako poveli ukupno u seriji 2-1.

Utakmica je kasnila jedan sat i 20 minuta zbog kiše, a bolje su ju otvorili domaćini koji su nakon drugog inninga imali prednost 3-0.

Međutim, nakon lošeg starta u utakmicu pitcher (bacač) starter za Yankeese Andy Pettitte počeo je sjajno bacati, te izbacivati redom Philadelphijine udarače, dok su napadači njujorške momčadi počeli pogađati.

Tako Yankeesi u četvrtom inningu smanjuju na 2-3, a u petom s nova tri poena prelaze u vodstvo 3-5 koje su zadržali i do kraja. Nick Swisher prednjačio je kod Yankeesa s dva home runa (optrčavanja).

Četvrta utakmica igra se već večeras (nedjelja) opet u Philadelphiji, a najavljeni bacači su CC Sabathia za New York Yankeese i Joe Blanton za Philadelphia Philliese. Prvakom će postati momčad koja ostvari četiri pobjede.

World Series:

Philadelphia – New York Yankees 5-8

(Yankeesi vode u seriji 2-1)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:00