NAJVIŠA KLASA

Space-shuttle 'zagrebaša' bolji i od onog Dinamovog

Rukometašima CO Zagreba uručen je autobus Neoplan Starliner, ponajbolje svjetsko vozilo prilagođeno potrebama vrhunskih sportaša
 Nenad Dugi / Cropix

ZAGREB - Igrači najtrofejnijeg hrvatskog kluba imat će na raspolaganju za svakodnevnu upotrebu na domaćim i inozemnim putovanjima vozilo koje je bolje i od famoznog i toliko spominjanog Dinamova “ponosa na četiri kotača”.

Starliner za put na mjesec

Primopredaji vozila u MAN centru Zagreb u Hrvatskom Leskovcu prisustvovala je u utorak na prigodnoj svečanosti kompletna momčad i uprava CO Zagreba.

Neoplan Starliner pravi je space-shuttle na kotačima s kojim bi igrači hrvatskog prvaka mogli i na Mjesec, mogli bi doseći zvijezde. Naravno, da bi u tome uspjeli, da bi stvarno opet ‘došli do mjeseca i zvijezda’ - u sljedećim će utakmicama morati igrati puno bolje nego u nedjelju u Hamburgu.

- Zahvalni smo tvrtki Auto Hrvatska i MAN centru Zagreb jer će naši igrači sada na putovanjima imati idealne uvjete - kratko je rekao direktor CO Zagreba Bartol Kaleb zahvaljujući predsjedniku uprave Auto Hrvatske Bogdanu Tihavi.

Kompletna momčad predvođena Balićem, Džombom, Lazarovom... uz zvuke klupske himne izvela je pravi mali performans na otvorenom, pozirajući fotoreporterima ispred autobusa i unutar njega, u kojem će imati neviđeni komfor.

Poput Bayerna

Zagrepčani će se tako voziti u autobusu najviše klase kakvim se koriste njemački bundesligaši Bayern, Wolfsburg, Hamburger, Borussia Dortmund, Nürnberg i mnogi drugi ‘velikani’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:51