ISPRIKA OBITELJI

Woods: Nisam savršen i imam dosta pogrešaka u životu

Tiger Woods walks to the 14th green during the Arnold Palmer Invitational golf tournament in Orlando in this March 12, 2008 file photo. The world number one golfer was seriously injured in a car accident on Friday, a Florida newspaper reported. The Orlando Sentinel, citing the Florida Highway Patrol, said Woods' car struck a fire hydrant and a tree in Florida's Isleworth community, near Orlando. REUTERS/Hans Deryk/Files (UNITED STATES SPORT GOLF)
 Reuters

Posljednjih dana se 33-godišnja sportska zvijezda, najbolji golfer svih vremena Tiger Woods, nalazi u epicentru velikog skandala, koji je na površinu izbacio njegovu bračnu nevjeru.

Woods je trenutačno oženjen za 29-godišnji Elin Nordegren, švedsku manekenku, s kojom je u braku od listopada 2004. godine. Brak i ljubav su oplemenjeni s dvoje djece, dvogodišnjom Sam Alexis i jednogodišnjim Charliejom Axelom.

No, supruga Elin je saznala za izvanbračnu vezu legendarnog golfera, što je bio razlog čestih i burnih svađa unutar obitelji, a one su eskalirale prije nekoliko dana kada je Tiger bježao od pomahnitale supruge, te se zbog toga sa automobilom zabio u hidrant i u stablo pred dvorištem svoje vile u predgrađu Orlanda.

Navodna ljubavnica je Jaimee Grubbs, konobarica iz Los Angelesa, kojatvrdi da je 31 mjesec bila u vezi s najboljim igračem golfa na svijetu.

- Ispričavam se ponajprije obitelj, a potom i svim svojim obožavateljima. Nisam bio iskren niti prema jednoj od ovih strana. Nisam savršen i imam, kao i svi, dosta pogrešaka u životu. Međutim, s jednim želim završiti. Moja obitelj je samo moja privatna stvar i neću više u nikakvom obliku te stvari dijeliti s drugima. To je sigurno - napisao je Tiger i dodao:

- Elin je uvijek u našem braku radila više i bolje od mene. Ona nas je držala i pokazivala daleko više dobrote nego što bilo tko drugi može zamisliti. Imam grijehe unutar te zajednice i želim popraviti stvar. Kako ću dalje, to je samo moja stvar i moje obitelji - završio je Woods.

Woodsu kazna od 164 dolara i četiri kaznena boda

Zaključena je policijska istraga o prometnoj nesreći u kojoj je jedini protagonist bio najbolji svjetski golfer, 33-godišnji Amerikanac Tiger Woods.

Floridska policija izdala je izvještaj o prometnoj nesreći Tigera Woodsa na šest stranica, koji uključuje i 105 fotografija. Podsjećamo, nesreću je Woods doživio u samoj blizini svog luksuznog doma u Windermereu u predgrađu Orlanda, kada se oko 2.25h u petak svojim Cadillacom SUV-om zabio u hidrant, a potom i stablo.

Procjena policije je da je Woods prouzročio materijalnu štetu od 3.200 dolara. Od toga se 3.000. odnosi na hidrant, a 200 dolara na stablo. Izvještaj policije sadrži tek opis nesreće, ali ne i izjave svjedoka.

Istraga je zaključena, iako je Woods uporno odbijao dati policiji svoj iskaz o nesreći. Najbolji golfer svijeta optužen je za neopreznost u vožnji, te će zbog toga platiti predviđenu kaznu od 164 dolara, te zaraditi četiri kaznena boda na vozačkoj dozvoli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:52