BRBLJAVI LATVIJAC

GULBIS OPET UDARA PO ĐOKOVIĆU: 'Otvoreno sam mu rekao da ga je novac promijenio'

Moje su riječi dobro prevedene. Ponavljam, rekao sam kako mi nije jasno zašto se mijenja. Zašto su mu slava i novac toliko udarili u glavu - rekao je latvijski tenisač
 getty images

Prije nekoliko dana se u izjavama Ernests Gulbis, latvijski tenisač bez dlake na jeziku, dotaknuo prvog igrača na svijetu, Srbina Novaka Đokovića...

- Niti shvaćam, niti podnosim ljude koji se potpuno promjene kada dotaknu slavu i novac. Kod Đokovića se upravo to dogodilo - rekao je Gulbis.

Latvijac je ovog tjedna u uspješnom naletu na dvoranskom ATP turniru u Sankt Peterburgu. Dogurao je do finala u kojem će, tijekom nedjelje, igrati protiv Španjolca Guillerma Garcije Lopeza. No, novinare je više zanimao povratak na "temu Đoković" nego li plasman u finale i slično.

- Zar sam rekao nešto loše o njemu? Ja mislim da nisam, pa svi se mijenjamo. Još najbolje da je ostao isti kakav je bio kao dječak - uz smijeh je prvo rekao Gulbis, a onda za trunku ozbiljnije komentirao:

- Moje su riječi dobro prevedene. Ponavljam, rekao sam kako mi nije jasno zašto se mijenja. Zašto su mu slava i novac toliko udarili u glavu. Inače, on se promijenio već kada je ušao među dvadeset najboljih na svijetu. Kasnije još i više. Ali, mi smo i dalje dobri, mislim da smo prijatelji. Pa, ja to sve njemu govorim, pitao sam ga čemu sve to - dodao je Gulbis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:36