Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Novac
Scena
Osmrtnice
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
ISPECITE SVOJ KRUH!
Uzgojite starter, divlji kvasac, i postanite prvoklasni pekar!
Pekar Boško Jagec iz zagrebačke pekarnice Korica pokazao nam je korake za izradu kruha od kiselog tijesta.
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
5. travnja 2017. 17:41
Podijeli
1/
9
Neja Markičević / Hanza Media
2/
9
Neja Markičević / Hanza Media
3/
9
Neja Markičević / Hanza Media
4/
9
Neja Markičević / Hanza Media
5/
9
Neja Markičević / Hanza Media
6/
9
Neja Markičević / Hanza Media
7/
9
Neja Markičević / Hanza Media
8/
9
Neja Markičević / Hanza Media
9/
9
Neja Markičević / Hanza Media
Podijeli
#kruh
#kvasac
#Kvasac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
09. prosinac 2025 23:32
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....