TO JE LJUBAV

Vlasnik jednog psa iz Zagreba prodaje orahe kako bi svojem ljubimcu kupio zalihu inzulina

Medo je udomljen, a zbog dijabetesa su mu se pojavile mrene, koje je operirao

Pas Medo i Mara
 

 Privatni album

U moru onih koji svoje ljubimce na prvi znak starosti ili bolesti iskrcaju na kakvom osamljenom mjestu ili ih vrate nazad u azil, ima onih koji od svojih krznatih članova obitelj nikad neće odustati. Razlika je u tome što oni svoje malene prijatelje zaista vole, a znate kako ljubav funkcionira: jednako kad smo mladi, poletni i zdravi, kao i kad nam je vid lošiji, podbradak sve veći, a noge nas jedva drže.

Jedan takav vlasnik iz Zagreba, čiji je pas Medo dijabetičar, odlučio je prodati 20 vreća oraha u ljusci, koje su on i njegova supruga skupili u svom dvorištu. U svakoj vreći ima oko 4,5-5 kilograma i prodaju ih po 100 kuna. U to je uračunata i dostava na bilo koju adresu u Zagrebu.

image
Privatni album

- Sve što skupimo ide Medi za inzulin, da ima za do kraja ove godine. On je dijabetičar, zbog toga je dobio mrene, oči smo mu operirali na Veterinarskom fakultetu. Star je tako nekako, oko sedam do sedam i pol godina, spašen je od loših uvjeta. Mi smo velika familija: imamo 18 spašenih pasa i četiri mačke. Uredili smo okućnicu, sve je njima prilagođeno i ništa nam nije teško za njih napraviti - kaže njegov vlasnik Branko.

Ako nekome trebaju orasi, a želi pomoći Medi da nabavi zalihu inzulina, može se javiti Brankovoj supruzi Mari telefon koji je naveden u objavi na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 16:47