POPUT PSA

VIDEO: Naša čitateljica snimila je konja koji se ponaša kao da je - pas!

Nije očekivala da će to napraviti, već je pomislila da će šetati i uživati u životu
 Phil Rees/Alamy/Alamy/Profimedia

Naša čitateljica Andrea bila je na Cowboy ranču nedaleko od Zagreba i primijetila konja koji se odmaknuo od svih kako bi uživao u samoći. Najprije je malo šetao sam, a onda se bacio u akciju. I to neobičnu akciju, jer ona nije uključivala niti jednu drugu životinju. Iz razloga koji su samo njemu poznati, odlučio je na drugačiji način uživati u životu.

- Otišao se solo valjati u jedan dio ispusta gdje nema nikoga. Konj introvert, koji me podsjetio na mene samu, kad natočim pelin, uvučem se ispod popluna i otvorim knjigu, izoliravši se od drugih - kaže Andrea, koja nam je poslala snimku. Priznaje kako nije očekivala da će je snimiti jer je pomislila kako će konj samo malo šetati u uživati u travi, a ne da će se zabavljati valjanjem. Čim je shvatila što radi, izvukla je mobitel i zabilježila ga u trenucima sreće.

Mi bismo dodali da ovaj konj itekako uživa u životu radeći točno ono što želi, a ne ono što se od njega očekuje. I, što je najvažnije, očigledno je da voli ono što radi, tako da ga treba pustiti da radi baš ono što želi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:40