DORIS DRAGOVIĆ

60. rođendan proslavila novim singlom Ivana Huljića: ‘Ma, kao da je meni rođendan, a ne njoj‘

Prošlog ljeta, kada joj je Ivan ponudio da presluša nekoliko njegovih skladbi, Doris nije imala nikakvih dvojbi
Doris Dragović
 Paun Paunović/Cropix

Upravo danas, 16. travnja, na njezin okrugli, 60. rođendan, premijerno je izišla nova pjesma Doris Dragović "Sna'ću se ja", koju potpisuje Ivan Huljić.

Upravo je mladi splitski skladatelj došao na ideju da tempira singl koji je s Doris pripremao od ljeta prošle godine, na njezin rođendan. Nekako se sve poklopilo da je pjesma bila pri kraju, a kada ga je pjevačica pitala, prije otprilike četrnaest dana, kada je idealno vrijeme da singl bude vani, on se sjetio "njezina datuma".

- Doris je rođendan, a moj je osjećaj kao da ja dobivam dar što mi je poklonila svoju interpretaciju u pjesmi - kazao je Ivan Huljić, uz kojeg stoji još i autorski dvojac Vjekoslava Huljić, koja je zaslužna za tekst, i aranžer Leo Škaro.

"Sna'ću se" je pjesma koja se Doris dopala na prvu. Prošlog ljeta, kada joj je Ivan ponudio da presluša nekoliko njegovih skladbi, nije imala nikakvih dvojbi.

Upravo je "Sna'ću se ja" bila ta životna i emotivna s kojom se poistovjetila. Ipak, njezino finiširanje u tonskom studiju malo je potrajalo. Razlog je, naravno, pandemija. Spot pod redateljskom palicom Vojana Koceića također sada dobiva videopremijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:57