uuuuuups

Biden se pokušao ukrcati u Air Force One pa pao tri puta: Pogledajte video koji se širi mrežama

78-godišnjem predsjedniku nikako nije polazilo za rukom ukrcati se u avion kojim je trebao otići za Atlantu
Joe Biden
 Eric BARADAT/AFP

Američki predsjednik Joe Biden snimljen je u petak kako se uz velike poteškoće pokušava popeti u predsjednički zrakoplov Sjedinjenih Američkih Država, popularni Air Force One.

Biden se u zrakoplov ukrcao kako bi odletio za Atalantu, gdje je predviđen njegov sastanak s predstavnicima azijske manjine zbog pokolja u salonima za masažu koji se dogodio u utorak u Atlanti.

No, 78-godišnjem predsjedniku nikako nije polazilo za rukom da se ukrca. Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se kako je Biden čak tri puta posrnuo i pao na stepenicama predsjedničkog zrakoplova. Čini se kako je prošao bez ikakvih ozljeda jer se odmah digao na noge, salutirao na vrhu stepenica te se naposljetku ipak sretno ukrcao u avion, piše Daily Mail.

Biden i njegova potpredsjednica Kamala Harris odletjeli su kako bi se sastali s liderima azijskih zajednica. U utorak je 21-godišnji Robert Aaron Long otvorio vatru na tri salona za masažu i pritom ubio osam osam osoba, uključujući šest Azijatkinja. Policiji je rekao kako je to učinio jer je ovisnik o seksu te je na taj način htio eliminirati svoju želju za seksom jer smatra da su saloni za masažu krivi za njegovo stanje.

Napad je posljednji u nizu u eskalaciji nasilja i zločina iz mržnje prema Azijskim Amerikancima.

image
Joe Biden
Eric Baradat/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:14