POLITIČKA PORUKA

Jandroković progovorio o fotki u kupaćim gaćicama: ‘Često se zezam, ali ovdje to nije bio slučaj‘

Objavom fotografije htio sam reći da je dosta više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda, rekao je.
Gordan Jandroković
 Tom Dubravec/Cropix, Facebook

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je danas fotografiju sebe iz mladih dana na kojoj pozira u kupaćim gaćicama, a koju je objavio jučer na svom Facebooku, prenosi N1.

“Znam biti autoironičan i zezam se često, ali ovdje je bila i politička poruka. Objavom fotografije htio sam reći da je dosta više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda, objavio sam fotografiju kako bih relaksirao te odnose. Verbalno nasilje zaista šteti društvu i nije dobro. Ta fotografija je već objavljivanja u medijima, dosta je bezazlena, iz mojih mladih dana”, rekao je Jandroković o fotografiji koju je objavio kao odgovor predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji ga je nazvao nasilnikom bez mišića.

Kaže da ga brojne reakcije nisu iznenadile.

“Dosta dugo sam u ovom poslu, znao sam da to može izazvati popriličan interes. Želio sam ovime poručiti da se počnemo baviti ozbiljnim temama i neka ova fotografija bude konačna točka ovoj apsurdnoj situaciji. Nadam se da su ove verbalne eskapade i uvrede koje su upućene meni osobno… Što sam sve čuo o sebi, od ‘rektalnog alpinizma’, preko ‘Njonje’… nitko nije baš reagirao je li to ispravno. A kad se objavi ovako bezazlena fotografija, sada ćemo pričati i govoriti o ćudoređu”, rekao je Jandroković kako je s verbalnim sukobima započeo predsjednik Milanović.

Podsjetimo, Jandroković je jučer, potaknut Milanovićevom prozivkom, na Facebooku napisao:

- Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami, stajalo je uz fotografiju u kupaćim gaćicama iz mlađih dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2022 11:06