GLUMICA U ‘DAR MARU‘

Jeste li sinoć gledali Kolindu u popularnoj TV seriji? Scena s bivšom predsjednicom konačno prikazana

Kako je ranije poručila, sjajno se zabavila na snimanju, ali zbog ugovora s Novom TV nije smjela otkriti detalje
Kolinda Grabar-Kitarović, Mia Mikulec
 Press Nova Tv

Izlet u glumačke vode bivše predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović u popularnoj humorističnoj seriji 'Dar Mar' sinoć su najzad mogli vidjeti hrvatski gledatelji jer je epizoda u kojoj je angažirana prikazana na Novoj TV.

Kako je ranije poručila, sjajno se zabavila na snimanju, ali zbog ugovora s Novom TV nije smjela otkriti detalje scene u kojoj glumi.

Nova TV je ranije bila objavila fotografije bivše predsjednice na setu popularne telenovele koja je sa snimanjem pod strogim epidemiološkim mjerama počela u ljeto ove godine, a prva je epizoda prikazana 5. listopada.

Kako su rekli iz produkcije, napravila je pravi dar mar na setu.

Radnja serije smještena je u imaginarno hrvatsko mjesto Dizmovo i prati živote Božene, šefice najmanje policijske postaje u zemlji, i njezinih kolega policajaca Branka i Željka te umirovljenog kolege Mile.

image
Kolinda Grabar-Kitarović, Mia Mikulec
Press Nova Tv

Obožavateljima serije poznata je činjenica da se radnja u ovoj seriji odvija u 2019. godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica države.

Njena uloga povezana je s likom djevojčice Linde Grob koju glumi Mia Mikulec, kći dizajnerice interijera Mirjane Mikulec. Linda je kći pogrebnika, tatina mezimica i pametna djevojčica koja se silni želi baviti politikom. Uzor joj je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čiji golem poster ima na zidu u svojoj sobi.

U sinoć prikazanoj epizodi Linda susreće bivšu predsjednicu, koja joj uruči vrijedan dar, ali i udijeli životnu lekciju. Kako je to izgledalo, možete pogledati na kratkoj snimci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:06