TRAGEDIJA U OSIJEKU

Muškarac (68) zaustavio vozilo i izašao iz njega, drugi automobil naletio na njega i usmrtio ga

Nesreća se dogodila oko 9,30 sati na južnoj osječkoj obilaznici između čvorava s Trpimirovom ulicom i ulicom Josipa Reihl-Kira
Nesreća na osječkoj obilaznici
 Vlado Kos/Cropix

Nova tragedija na hrvatskim prometnicama u srijedu prijepodne odnijela je još jedan život. U prometnoj nesreći koja se 1. rujna, oko 9-30 sati, dogodila na južnoj obilaznici Osijeka, 106. brigade Zbora narodne garde, između čvorova Trpimirova i Josipa Reihl-Kira, smrtno je stradao 68-godišnji hrvatski državljanin.

''Do prometne nesreće došlo je tako što se 68-godišnjak zaustavio i izašao iz automobila na cesti rezerviranoj za promet motornih vozila. U tom trenutku, na njega je naletio osobni automobil kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu prometne nesreće očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika. Za vrijeme trajanja očevida, na tom dijelu ceste promet se odvijao otežano, jednim kolničkim trakom, sve do 11.45 sati, kada je prometovanje normalizirano,'' priopćili su iz PU osječko-baranjske.

image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix

Druge okolnosti, poput toga što je nesretnog 68-godišnjaka nagnalo da izađe iz vozila na brzoj cesti, ostale su nepoznate. Ovo je, inače, osmi izgubljeni život na cestama Osječko-baranjske županije u ovoj godini.

U istom razdoblju tijekom prošle godine smrtno je stradalo deset, a 2019. godine 13 osoba.

image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:17