SNJEŽNA KRALJICA

Nakon dvije godine izbivanja Janica najednom odlučila snimiti video: ‘Jako sam uzbuđena‘

‘Pozdrav svima, moje ime je Janica Kostelić‘, započinje 38-godišnjakinja
Janica Kostelić
 Instagram

Nakon gotovo dvije godine izbivanja iz javnosti najbolja hrvatska skijašica sada je najednom odlučila snimiti video.

- Pozdrav svima, moje ime je Janica Kostelić – započinje 38-godišnja Janica u videu govoreći na tečnom engleskom jeziku.

- Jako sam uzbuđena što je Bruni pala na pamet ova odlična ideja da napiše dječju knjigu o velikim sportašima diljem svijeta. Priče su jako inspirativne, nadam se da knjigu neće čitati samo djeca jer sam uvjerena da svi mogu naći priču koja im je inspirativna i da će promijeniti neke stvari u svom životu, za što nisu ranije imali hrabrosti. Pročitajte knjigu i uživajte u njoj - nastavila je.

image
Bruno Kovačević
Tomislav Kristo/Cropix

Ovim je videom podržala svog bliskog prijatelja, Brunu Kovačevića, glavnog urednika svih programskih kanala HTV-a i međunarodnog kanala HRT, ujedno i dugogodišnjeg sportskog novinara i istinskog zaljubljenika u sport, koji je prije nekoliko dana predstavio svoj najnoviji projekt - "365 sportskih priča za laku noć", box knjiga, koji se sastoji od 4 dijela na 800 stranica, uz fantastične ilustracije.

image
"365 sportskih priča za laku noć"
Bruno Kovacevic

U objavi uz video objavljen na službenom Instagram profilu Kovačevićevog projekta stoji i kako se među tih "365 sportskih priča za laku noć", u kojoj su, kako nam je ranije rekao Kovačević, opisane priče najvećih pobjednika u povijesti sporta, nalazi i priča o Janici, odnosno o njezinom legendarnom laufu bez štapa na Sljemenu.

image
Srdjan Vrancic/Cropix

Kovačević je, pak, kao sportski novinar od prvih dana pratio sportske uspjehe Janice i njezinog brata Ivice Kostelića, a o njima je snimio i dokumentarni film “Gnothi Seauton” (“Upoznaj sebe”).

image
Damir Krajac/Cropix

Podsjetimo, od skijaške karijere Janica se umirovila 2006. godine, a krajem listopada 2018., kada je obnašala funkciju državne tajnice za sport, saznalo se za njezinu trudnoću. Ubrzo, 1. siječnja 2019. postala je majka dječačića Oskara koji je na svijet je stigao u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a Janica je tada dala ostavku i povukla se iz javnosti.

image
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:05