EMILY PROGOVORILA

‘Osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. Ostala sam u čudu kad sam vidjela tko je to‘

Slavna manekenka prozvala je Robina Thickea (44) za seksualno napastovanje
Emily Ratajkowski
 Love Magazine/Ferrari/Profimedia

- Odjednom, iznenada, osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmaknula, a zatim sam ga pogledala u čudu - piše Emily Ratajkowski (30) u svojoj knjizi "My Body" opisujući atmosferu na snimanju spota za pjesmu "Blurred Lines" te prozivajući tako Robina Thickea (44) za seksualno napastovanje. Knjiga izlazi za mjesec dana, a New York Post piše kako je Emily u njoj napisala da je u početku uživala snimajući spot, no onda se Thicke napio i počeo grubo ponašati te ponižavati.

Redateljica spota Diana Martel potvrđuje da je Thicke uhvatio Emily za grudi, no ističe i da joj se ispričao kada se otrijeznio.

- Nasmiješio se šašavo nasmiješen i posrtao unatrag, očiju skrivenih iza sunčanih naočala. Glava mi se okrenula prema mraku van seta. Glas redateljice, Diane Martel, pukao je dok me upitala jesam li dobro - stoji u knjizi.

- Gurnula sam bradu naprijed i slegnula ramenima, izbjegavajući kontakt očima, osjećajući kako mi toplina poniženja prolazi kroz tijelo - rekla je i nadovezala se kako nije reagirala kako je trebala.

- Mislim da ne bi ovo učinio da je bio trijezan - dodala je Martel za Thickea.

Naime, sve ove godine, Ratajkowski nije htjela progovoriti o tome jer se osjećala neugodno i posramljeno, ali sada je smogla snage za to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:13