PORUKA PREMIJERA

Plenković: ‘Nemojte se rukovati. Ja sam se rukovao jer mi je već dosadilo odbijati Milanovića‘

Premijer je zahvalio ministru obrazovanja, nastavnicima, učenicima i roditeljima na poštivanju mjera na početku školske godine
 Goran Mehkek/Cropix

Premijer Andrej Plenković se u uvodnom govoru 9. sjednice Vlade RH osvrnuo na performans Ivana Vilibora Sinčića koji je na Markovu trgu ispred Banskih dvora istovario hrpu lubenica.

- Ministre Božinović, molim Vas da MUP napravi jedan plan sigurnosti ispred Vlade jer ovo je moglo biti nešto drugo a ne lubenice. Što se tiče demokracije, da, ali što se tiče sigurnosti, ponašat ćemo se kao i sve druge zemlje jer ovoga baš i nema drugdje, rekao je Plenković.

Osvrnuo se potom na ponude koje su stigle u procesu nabave vojnih zrakoplova ističući da je cilj zadržati vojnu sposobnost i zaštitu hrvatskog neba.

Premijer je zahvalio ministru obrazovanja, nastavnicima, učenicima i roditeljima na poštivanju epidemioloških mjera na početku školske godine.

- Vodimo računa o one tri točke: higijena, distanca i dezinfekcija. Nemojte se rukovati. Ja sam se neki dan rukovao jer mi je već dosadilo odbijati rukovanje s predsjednikom Republike, ali nemojte se rukovati, slušajte ministra Beroša i naše epidemiologe, poručio je Plenković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:11