SLETJELI AUTOM U MORE

Poginuo 24-godišnjak, policija utvrdila kako je došlo do nesreće, svjedoci: ‘Pili su na pumpi‘

Na mjestu događaja poginuo je 24-godišnji P. J. iz Splita, a trojica mladića, N. Ž. (21), J. G.(23) i M. M (23), zadobili su teške tjelesne ozljede
 Ante Cizmic/Cropix

Nakon što je obavljen očevid prometne nesreće koja se dogodila u noći oko 1.25 u Kaštel Starom na adresi Kamberovo šetalište 23, znaju se identiteti poginulog i ozlijeđenih, kao i kako je došlo do prometne nesreće, piše Slobodna Dalmacija.

Vozilo Hyundai i 20 šibenskih registracijskih oznaka u kojemu su bila četiri mladića sletjelo je sa kolnika u more i prevrnulo se na krov, a tko je vozio automobil još se utvrđuje.

image
Ante Cizmic/Cropix

Vozač je došao velikom brzinom između stupića na šetnici te je najvjerojatnije zakačio rubnik što je dovelo do toga da izgubi kontrolu nad vozilom te da svi završe u moru na sikama.

Na mjestu događaja poginuo je 24-godišnji P. J. iz Splita, a trojica mladića, N. Ž. (21), J. G.(23) i M. M (23), zadobili su teške tjelesne ozljede te su prevezeni u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Jedno tijelo je plutalo izvan automobila, dok su druga trojica bili u automobilu.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica županijskog državnog odvjentika u Splitu, Rene Laura uz asistenciju policije i Stanka Smodlake sudskog vještaka za cestovni promet.

image
Ante Cizmic/Cropix

Očevici tvrde da su ove mladiće neposredno prije nesreće vidjeli na jednoj benzinskoj pumpi u Kaštelima kako piju vino, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:46