JURNJAVA ZA LOPOVOM

Pogledajte junaka dana u akciji: Iz auta vidio krađu bicikla, ni trenutka nije razmišljao što učiniti

Vozač automobila vozio je svog sina kad je ugledao muškarca na biciklu i uzjapurenog muškarca koji je bespomoćno trčao za njim
Čitava je akcija trajala kraće od minute
 Swns/Swns/Profimedia

Društvenim mrežama proširila se snimka besramnog pokušaja krađe bicikla koja je u posljednji trenutak spriječena zahvaljujući prisebnosti i sjajnoj reakciji jednog vozača.

Vozač automobila odlučio je sina odvesti na ručak, kada je primijetio vrlo neobično skretanje biciklista, za kojim je jurio očajni čovjek. Zajapureni muškarac pokušao je zaustaviti biciklista, a vozaču automobila brzo je postalo jasno kako svjedoči krađi.

Nakon što je kradljivac izmakao vlasniku bicikla, vozač automobila je bez razmišljanja krenuo za njim.

Potjera je trajala sveukupno četrdesetak sekundi, nakon što je vozač automobila kradljivca prisilio da skrene na nogostup, gdje mu je prepriječio put.

Izašao je iz automobila i bicikl mu preoteo iz ruku, nakon čega je kradljivac nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo.

"Kad je skrenuo lijevo, procijenio sam da je ondje nogostup dovoljno širok da ga zatočim, ali bez da ga pritom i ozlijedim. Uspio sam ga spriječiti. Srećom, sve je ispalo dobro i nitko nije ozlijeđen", kazao je spasitelj bicikla koji nije htio otkriti svoje ime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 12:27