TRAGEDIJA

Policija otkrila uzrok prometne nesreće u Slavoniji: ‘Vozačica BMW-a prešla je u suprotnu traku‘

Osijek i okolica, inače, ovog su se jutra probudili uz gustu maglu, pa se može pretpostaviti da su i vremenski uvjeti doprinijeli ovoj tragediji
 Vlado Kos/Cropix

Vozač u dobi od 33 godine na mjestu je poginuo od posljedica prometne nesreće koja se u utorak u 6,47 sati dogodila na otvorenoj cesti između Laslova i Ernestinova.

''Do prometne nesreće došlo je na način da se 46-godišnja vozačica osobnog automobila kretala u smjeru Laslovo-Ernestinovo gdje je lijevim djelom vozila prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te prednjim lijevim djelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila koji se kretao suprotnom prometnom trakom i s kojim je upravljao 33-godišnjak. Vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao, dok je vozačica osobnog automobila 46-godišnja hrvatska državljanka prevezena i zadržana u KBC-u Osijek zbog zadobivenih lakih tjelesnih ozljeda,'' izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Vozačica je, inače, upravljala BMW-om X3, a vozač Fiat Puntom, koji je uslijed udara odbačen u odvodni kanal, a vozač je na mjestu preminuo.

Policija je protiv vozačice podnijela kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Osijek i okolica, inače, ovog su se jutra probudili uz gustu maglu, pa se može pretpostaviti da su i vremenski uvjeti te smanjena vidljivost doprinijeli ovoj velikoj tragediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 09:43