VELIKO OSIGURANJE

Postrojeni pred zidom: Pogledajte kako su specijalci Velju Nevolju i ostale doveli na saslušanje

Kolonu policijskih vozila sa pritvorenicima osiguravale su specijalne jedinice, a okolne ulice na trasi do tužiteljstva bile su blokirane
Prijevoz osumnjičenih u Srbiji
 Screenshot/MUP RS

Kako N1 saznaje, u petak uvečer, poslije 21h, Veljko Belivuk i drugi osumnjičeni pripadnici organizirane kriminalne grupe koja se tereti za ubojstva, otmice, prodaju droge i iznude - iz prostorija Službe za borbu protiv organiziranog kriminala MUP-a Srbije u Makišu prevezeni su na saslušanje u Specijalno tužiteljstvo za organizirani kriminal.

Kolonu policijskih vozila sa pritvorenicima osiguravale su specijalne jedinice, a okolne ulice na trasi do tužiteljstva bile su blokirane tijekom prolaska pritvorenika.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOК-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92. Policijske uprave za grad Beograd, navodi MUP.

Godinama se ime Veljka Belivuka spominjalo šapatom, a o sumnjama koja je zlodjela počinio pisala je nekolicina istraživačkih novinara. Sada, kada su Velja Nevolja, njegova desna ruka Marko Miljković i dvadesetak članova kriminalne grupe koju su predvodili, iza rešetaka, informacije o njima se roje, piše N1 Srbija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:56