ZLATNI STUDIO

Prisjećanje na iznimnu večer: Ponos sportaša koji je ovjekovječen u bendu ‘Vatreni Studio‘

Davorin Bogović i Ćiro poveli olimpijce, Tony Cetinski za tu je prigodu zasvirao bubnjeve
Svečana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. 
 Ronald Goršić/CROPIX

Budući da nam u idućoj godini slijede OI i EURO, ovih dana rukometašice su nam srca ispunile ponosom fantastičnom igrom u Danskoj, teško je ne prisjetiti se druge u nizu dodjele Zlatnog Studija.

Središnji je događaj te, po mnogočemu iznimne, večeri bio kad su na scenu stupile sportske legende i zajedno sa Zaprešić Boysima otpjevali navijački hit "Igraj moja Hrvatska".

Godinu prije tom su se pjesmom proslavljale pobjede naše reprezentacije na SP u Rusiji, a Zaprešić Boysi na toj su dodjeli odnijeli nagradu za grupu godine. Da se nešto posebno događa na tadašnjoj dodjeli u HRT-ovu studiju "Anton Marti" bilo je jasno kad je pjevač Tony Cetinski kročio na pozornicu, i na iznenađenje svih, nije se primio mikrofona, već je sjeo za bubnjeve. Uz ovacije publike, okupili su se na bini Zaprešić Boysi predvođeni Davorinom Bogovićem, no prava je euforija zavladala kad su im se sa svih strana u pjesmi, pod prigodnim imenom "Band Vatreni Studio", pridružila najveća hrvatska sportska imena, čiju su karijeru obilježile olimpijske medalje, kao i one na svjetskim i europskim prvenstvima.

Ipak je moto Zlatnog Studija da "najbolji biraju najbolje" pa su se tako uz trenera svih trenera Ćiru Blaževića mikrofona uhvatili i Dubravko Šimenc, Perica Bukić, Joško Jeličić, Sandra Paović, Lucija i Ana Zaninović i brojni drugi istaknuti sportaši. Pritom glasove nisu štedjeli ni glazbena diva Zorica Kondža, a ni glumac Janko Popović Volarić. Voditelj Frano Ridjan prihvatio se repanja. S posebnim ponosom i širokim osmijehom na licu čitav je spektakl na bini mobitelom snimao izbornik Zlatko Dalić i sam pjevajući refren.

image
Zlatni Studio
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:17