TRAGEDIJA NA JEZERU

Procurila snimka nestale glumice uoči kobnog izleta, potraga još uvijek traje

Dječak je navodno policiji otkrio da je mama skočila u more te se više nije vratila.
Posljednja snimka na kojoj je glumica sa sinom

Popularna glumica i zvijezda serije 'Glee' Naya Rivera nestala je na jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji, nakon što je s četverogodišnjim sinom otišla na kupanje. Četiri sata nakon što su se otisnuli od obale, drugi brod zatekao je njezinog sina kako sam spava na brodu. odmah je kontaktirala policija, a za glumicom je krenula potraga koja je uključila ronioce, helikopter i dronove. Policija još uvijek traga za nestalom glumicom.

Kako je policija objavila za sada je poznato da je glumica unajmila brod za odlazak na jezero Piru u srijedu oko 13 sati. Nakon četiri sata drugi brod zatekao je njenog sina kako je sam na brodu. Dječak je navodno policiji otkrio da je mama skočila u more te se više nije vratila.

Od tada se intenzivno traga za glumicom, a potraga se obustavlja samo preko noći zbog smanjene vidljivosti.

U medijima su se pojavile prve fotografije i snimke broda, glumičinog automobila s kojim se dovezla do jezera te potrage za njom, a sada je procurila i snimka na kojoj je posljednji put viđena živa. Na toj snimci Naya parkira te izlazi iz automobila sa sinčićem.

image
Potraga za glumicom Nayom
Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Rivera je sina dobila s bivšim suprugom Ryanom Dorseyjem 2015. godine, a dan prije nestanka na društvenim mrežama objavila je dirljivu poruku uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom te poručila - samo nas dvoje.

image
Traje potraga za glumicom
Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Potraga za glumicom Nayom
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Potraga za glumicom Nayom
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:53