BURNA NOĆ U KNINU

Tuklo se tridesetak ljudi, jedna osoba teško je ozlijeđena, doznajemo kako je sve počelo

Za sada je policija uhitila i privela šestero sudionika ove tučnjave, a za ostalima traga te će i objava snimke pomoći u tome
Prizori tučnjave
 Screenshot: Onnetwork

Neredi u Kninu u kojima je sudjelovalo između dvadeset pet i trideset osoba počeli su u subotu oko 23:40 minuta, piše Slobodna Dalmacija

Tada su se u u Zvonimirovoj ulici počeli okupljati ljudi koji su čuli da je u kafiću Carpe Diem izbila najprije svađa, a potom i tučnjava između jednog Janjevca i jednog pripadnika Torcide.

U tuču su se zatim umiješali prijatelji obje strane, poznanici i simpatizeri jednog i drugog aktera te je došlo do opće jurnjave i tučnjave po ulici.

Iz PU šibensko-kninske nam je rečeno da je kriminalističko istraživanje ovog događaja u tijeku i kada ono završi, objavit će se i priopćenje, a tada će se valjda više znati i o motivima ovog sukoba.

Za sada je policija uhitila i privela šestero sudionika ove tučnjave, a za ostalima traga te će i objava snimke pomoći u tome.

Za sada se zna da je jedna osoba, koju policija još nije ispitala, završila u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama - najvjerojatnije se radi o udarcu palicom ili šakom. Policija ovaj događaj za sada vodi kao narušavanje javnog reda i mira, a što će biti kada kriminalistička obrada završi, tek ćemo vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2022 13:18