IZBIO U KUHINJI

U velikom požaru nastradao pub poznatog britanskog redatelja Guyja Ritchieja, vatru je gasilo 70 vatrogasaca

Požar u poznatom rezidencijalnom dijelu Londona izbio je u kuhinji puba Lore of the Land
Vatrogasci gase požar u Ritchijevom pubu The Lore of the Land
 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Sedamdeset vatrogasaca i deset vatrogasnih vozila sudjelovalo je u gašenju požara u londonskoj Fitzroviji, u blizini kazališnog West Enda. Požar u poznatom rezidencijalnom dijelu Londona izbio je u kuhinji puba Lore of the Land, koji je u vlasništvu poznatog britanskog redatelja Guyja Ritchieja (52).

Ritchie je pub kupio 2018. godine, preko tvrtke Fatboy Pub Company Limited, u kojoj je direktor, a drži ju s još tri suvlasnika. Tvrtka je osnovana za upravljanje pubovima i barovima, kako piše u službenom registru.

Zanimljivo je da je prema istom registru Ritchie direktor u desetak različitih tvrtki. Dijelom se radi o produkcijskim kućama, a dijelom je riječ o ugostiteljstvu.

Ugašena tvrtka Punch Bowl Records osnovana je za kupnju prvog puba u Ritchijevom vlasništvu, koji je 2008. godine kupio s tadašnjom suprugom Madonnom. U taj su pub zalazile filmske i glazbene zvijezde, poput Leonarda Di Caprija. Pub je prodan 2013. godine.

image
Guy Ritchie u svom prvom pubu The Punch Bowl
Nikos Vinieratos/Shutterstock Editorial/Profimedia

Ritchie je suvlasnik i popularnog puba The Walmer Castle, koji je kupio s bivšim nogometašem Davidom Beckhamom.

Redatelj filmova "Zdrpi i briši", "Gospoda" i "Sherlock Holmes" inače je strastveni ljubitelj piva, kojeg jako zanima i sam proces vrenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:54