SRETNO MLADENCIMA

Udala se Iva, najpopularnija ZET-ovka! Za Jutarnji otkrila prve dojmove: ‘S mojim Bonislavom bilo je kao u bajci‘

Prvi ples otplesali su na pjesmu Jedan život malo je od Prve lige, a za potpuni doživljaj bili su zaslužni prijatelji koji su pripremili iznenađenje

Udala se Iva Pandžić, najpopularnija ZET vozačica

 Privatna arhiva/

Iva Pandžić, popularna ZET-ovka koja je nedavno privukla pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama, u subotu je izrekla sudbonosno ‘da‘ svom dugogodišnjem partneru Bonislavu. Vječnu ljubav obećali su si u samostanu Glavotok na Krku nakon čega je krenula povorka prema Njivicama i svečani prijem u hotelu Magal.

image
Privatna arhiva/

- Bilo je kao u bajci. Na početku je malo kišilo, ali ubrzo se se razišli oblaci. Jako smo zadovoljni kako je sve ispalo, podijelila je s nama prve dojmove omiljena vozačica tramvaja.

Prvi ples otplesali su na pjesmu ‘Jedan život malo je‘ od Prve lige, a za potpuni doživljaj bili su zaslužni prijatelji koji su pripremili iznenađenje i doveli samog frontmena grupe - Igora Delača koji je rado otpjevao pjesmu. Raskošnu vjenčanicu odabrala je u Sposi i zaljubila se u nju nakon prve probe.

image

Poklon prijatelja

Privatna arhiva/

Kao što je već ranije najavila, na svadbu su pozvali užu obitelj i prijatelje pa ih se skupilo 150. Slavlje je trajalo dugo u noć nakon čega su golupčići odlučili još neko vrijeme uživati na Krku i pošteno se odmoriti prije povratka u Zagreb. Službeni medeni mjesec još će malo pričekati, otkrila je Iva.

Nakon što je uzela suprugovo prezime Ćavarović, promijenila je naziv svog Instagram profila u Misscavarovic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 10:53