StoryEditor
HANZA MEDIA STUDIO

Jandroković: ‘Osjećam olakšanje, s pozicije glavnog tajnika HDZ-a odlazim kao pobjednik‘

Jandroković je rekao da mu je čudno Milanovićevo ponašanje te kako je na taj način poslao svojevrsnu poruku SDP-ovim biračima
Gordan Jandroković
 Jutarnji List

Prođu li naknadni izbori u Raši prema planu, konstituiranje novog Sabora očekuje nas iz 22. srpnja, a iako se očekivalo da ove godine neće biti ljetne stanke, novoizabrani zastupnici ipak će dobiti dva to tri tjedna odmora, nakon čega se s radom Sabora nastavlja krajem kolovoza.

To nam je u ekskluzivnom intervjuu za studio Jutarnjeg lista otkrio HDZ-ov Gordan Jandroković, potvrdivši pritom po prvi puta javno kako će i u novom sazivu biti predsjednik Sabora, ali ne i glavni tajnik stranke obzirom će ga na tom mjestu zamjeniti Krunoslav Katičić.

"Nisam se umorio, jako je zahtjevno i teško istovremeno obnašati poziciju i predsjednika Sabora i glavnog tajnika HDZ-a. Osjećam određeno olakšanje, posebno zato što odlazim kao pobjednik. Koncentrirat ću se na rad u Saboru", rekao je Jandroković, ali i izričito naglasio kako neće biti HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika te kako svoju poziciju smatra krunom karijere.

"Te pozicije prepuštam onima koji dolaze, mlađim ljudima", rekao je Jandroković.

Komentiravši platformu Možemo, napomenuo je kako ona ima neke "zanimljive ljude za lijevo biračko tijelo".

Komentirao je i stav predsjednika Milanovića o tome da se neće izjasniti je li glasao na izborima kazavši kako mu je čudno Milanovićevo ponašanje te kako je on njime poslao svojevrsnu poruku SDP-ovim biračima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. srpanj 2020 11:07