LIJEPA I HUMANA

'OVAKO IZGLEDA SREĆA... MY GIRL!' Kći Nikoline Pišek volontira u Ruandi, lijepa Hana odlučila je pomagati onima kojima je najpotrebnije

 Foto: Facebook/NikolinaPišek

Poznata voditeljica Nikolina Ristović odgojila je kćer kakvu se samo poželjeti može. Kako je poznato, zgodna voditeljica ima jednu malenu kćer Unu Sofiju, ali i jednu već skoro odraslu, 18-godišnju Hanu.

Lijepa djevojka je po završetku srednje škola donijela nevjerojatno humanu i hrabru odluku: otputovala je u Ruandu kako bi ondje pomagala djeci u sirotištu.

I dok je mnogim srednjoškolcima vrhunac aspiracija pronaći masku mobitela koja paše uz tenisice, Hana je odlučila pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Inače, Hani volontiranje nije strano jer je već kao 16-godišnjakinja počela pomagati u Volonterskom centru u Zagrebu . Nakon završene srednje, i to zahtjevne prirodoslovno-matematičke škole, uputila se u daleku Ruandu.

Ponosna mama Nikolina pohvalila se na svojem Facebook profilu uz komentar: 'Ovako izgleda sreća… My girl'.

Inače, lijepa Nikolina je, čini se, osoba koju se 'voli mrziti'. Na društvenim mrežama često je meta neukusnih komentara, a još tijekom trudnoće je bila izložena napadima da 'nije dobra majka' jer je objavila slike sa svojeg godišnjeg odmora. Bijesne su je korisnice tada pitale gdje su joj djeca, nakon čega im je, u svom stilu, Nikolina odgovorila: 'Jedno dijete je u meni, drugo pored mene!'

Kritičarima i dušebrižnicima posljednjom je svojom objavom odgovorila na najbolji mogući način dokazujući tako da roditeljski posao, izgleda, obavlja bolje od većine.





Ovako izgleda sreća...My girl.

Posted by Nikolina Pisek on 29. listopad 2015




Post u kojem se Nikolina obračunava s dežurnim mrziteljima:





Trenutak boli traje jedan sat, dok sat uživanja traje jedan trenutak...enjoying best view money can buy.

Posted by Nikolina Pisek on 2. kolovoz 2014




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:48