TULUM ZA PRIJATELJE

NIKOLINA I VIDOJE NISU ŠTEDJELI Za prvi rođendan kćeri Une organizirali raskošno slavlje za 100 uzvanika u luksuznom hotelu

 Facebook

Drugog dana prosinca, djevojčica Una, kćerkica Nikoline i Vidoja Ristovića, navršila je godinu dana.

Voditeljica joj je sve najbolje zaželjela putem Facebooka, a tijekom proteklog vikenda joj je priredila i raskošnu proslavu u beogradskom Crowne Plaza hotelu.





Sretan ti rodjendan, ljubavi mala...!

Posted by Nikolina Pisek on Monday, December 7, 2015




- Sretan ti rođendan, ljubavi mala - napisala je Nikolina pored fotografije koju je podijelila sa svima koji je prate na Facebooku.

Una je nosila bijelu haljinicu i pozirala u maminom naručju pored torte na tri kata.

- Točno prije 365 dana u ovaj trenutak došla si na svijet i postala centar našeg svemira. Nismo ni sanjali koliko ljubavi stane u dva i po kilograma bebe.

Želimo ti da ti svijet bude veliki poligon za igranje, da u životu srećeš samo dobronamjerne ljude, da svojim osmijehom mijenjaš svijet na bolje, da budeš sve što poželiš, a mi ćemo svim silama nastojati da nikada nemaš razlog za strah. Malo je reći - volimo te, bubice - status je koji je Nikolina svojoj kćeri posvetila na njezin rođendan.

Nikolina i Vidoje raskošnu proslavu pripremili su za oko stotinjak uzvanika, a u istom hotelu prije dva tjedna se sa svojim gostima veselila i Severina povodom svog vjenčanja s Igorom Kojićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 14:25