SA SETA U BOLNICU

FOTO: RAZBILI MU PONOS, DOBIO GIPS I FIKSATOR Naš glumac šali se na račun vlastite ozljede: 'Neki žele Jacksonov, ja sam htio nos Owena Wilsona'

 FACEBOOK

Redatelj Nevio Marasović s glumačkom ekipom na otoku Visu snima novu komediju 'Comic Sans', u kojoj jednu od glavnih uloga ima Janko Popović Volarić.

Zagrepčanin se u jednoj sceni morao potući sa starijim kolegom Zlatkom Burićem, a u žaru borbe zaradio je ozbiljnu ozljedu nosa zbog koje je završio na odjelu otorinolaringologije u zagrebačkoj Klinici za tumore.

- To kako ste namjestili onaj horor na mojoj glavi je nevjerojatno! I vi i sestre bili ste divno strpljivi i duhoviti, što me, naravno, prilično smirilo. Stvarno je divno znati da postoje takvi doktori. Neopisivo sam vam zahvalan, a i svi ljudi vezani uz film, koji smo nastavili normalno snimati - napisao je 37-godišnji Janko na Facebooku.

Iako je neko vrijeme morao nositi fiksator i gips, s disanjem, objasnio je, srećom, nema problema, ali ispod oka i dalje ima ogroman hematom.

- Kako traže noseve Jacksona..., e pa moja želja bila je Owen Wilson - šalio se na vlastiti račun Popović Volarić, a prijatelji su mu savjetovali da sljedeći put na setu ipak angažira dvojnika za akcijske scene.

Comic Sans: dan 4 i 5; Daniel Day Lewis je okej i idemo dalje, rokenrol ;)

A post shared by Nevio Marasovic (@neviomarasovic) on

Comic Sans: Day 6 #comicsans #kinorama #croatianmovie #povijestbolesti #jankopopovicvolaric #zlatkoburic

A post shared by Nevio Marasovic (@neviomarasovic) on

Comic Sans: Day 8 photo by: Dubravka Skvrce #jankopopovicvolaric #povijestbolesti #croatianmovie #kinorama

A post shared by Nevio Marasovic (@neviomarasovic) on

Comic Sans: Day 9 #kinorama #jankopopovicvolaric #povijestbolesti #comicsans

A post shared by Nevio Marasovic (@neviomarasovic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:00