ZVJEZDANI PREKID

UPOZNALI SE NA SETU SERIJE 'KUD PUKLO DA PUKLO' Između lijepe beogradske glumice i jednog od najpoželjnijih neženja buknula je ljubav, no presudil

Tijana Pečenić i Janko Popović Volarić
 Livio Andrijić / CROPIX

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić bilježi vrlo uspješnu poslovnu godinu iza sebe, no privatno mu, čini se, ne ide. Njegova veza s beogradskom glumicom Tijanom Pečenić nije uspjela, piše magazin Story.

Tijana i Janko upoznali su se na setu serije ‘Kud puklo da puklo’. Još u prosincu prošle godine pričao je da održavaju bliskost bez obzira na brojne obaveze i svaki slobodan trenutak provodili su zajedno.

- Tijana je većinu vremena bila sa mnom u Istri i sudjelovala u filmskom dijelu projekta ‘Egzorcizam’. Snimali smo puno zajedno i još jednom sam se oduševio s njom kao partnericom. Ona je toliko talentirana, predana i pametna glumica da je ta suradnja čisti užitak i svaki put me impresionira svojim mogućnostima transformacije i posvećenosti našem zajedničkom pozivu. A što se tiče udaljenosti između naša dva grada, to nije uvijek lako. Tijana je ovo ljeto snimala seriju i film, ja sam dosta zauzet i viđamo se koliko je moguće, ali zato svaku sekundu drugačije gledamo i vrednujemo kada se sastanemo. Sve slobodno vrijeme smo zajedno - rekao je tad Janko za Jutarnji.

Premda par nije komentirao prekid, Story piše da se sve se češće može čuti da je veza završila.

Popović Volarić je vrlo rano postao otac i njegov sin David sad je iste dobi kao i Janko kad ga je dobio. - Mislim da imamo jako dobar odnos. David ima 18 godina i u fazi je života u kojoj mu nikako nije lako, traži se i ja mu pokušavam pomoći, koliko je u mojoj moći, da sam sebi ne bude najveći neprijatelj i da bude što bolja osoba sebi i drugima. Ponosan sam na njega jer vidim da je stvarno dobar čovjek i ima neko poštenje i neiskvarenost, što neopisivo cijenim. Gluma ga ne zanima, a trenutačno je u fazi priprema za prijemni ispit na odsjeku montaže na Akademiji dramske umjetnosti - ponosno je ispričao glumac i dodao da bi opet volio postati tata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:38