SKROMNA PJEVAČICA

ROZGA NEĆE KUPITI NOVE CIPELE 'Da nemam svojih sponzora, viđali bi me i u manje kombinacija'

Jelena uskoro izdaje svoj novi hit 'Okus mentol', kojeg je, naravno, napisala Vjekoslava Huljić
 Facebook

Nakon što su tijekom petka mnogi domaći mediji pisali kako Jelena Rozga već mjesecima ne izlazi iz omiljenog para cipela, a njezini fanovi putem društvenih mreža apeliraju na to da kupi nove, Jelena se razljutila.

Riječ je o njezinim crnim cipelama Gianvitoa Rossija vrijedne 5.500 kuna.

O je....! Kupi si više nove! Kao da nemaš novca. Ove si obula već 59.637 puta. Ružne su', stoji u jednom komentaru na društvenim mrežama.

AKCIJA ZA NOVE CIPELE JELENE ROZGE 'Kupi si više nove! Kao da nemaš novca, ove si obula već 59.637 puta!'

Ljutita Jelena na svom Facebook profilu je objavila:

'Vidim da je trenutačno glavni problem nacije briga za moje cipele.

Ajde da to riješimo jednom za svagda: obući ću ih još 100 puta! U zemlji s preko 380.000 nezaposlenih i preko trećine na rubu siromaštva smatram neukusnim razmetati se svaki dan novim cipelama i haljinama.

Otkrit ću vam još nešto: Da nemam svojih divnih sponzora dizajnera vjerojatno bi me viđali u puno manje promjena tijekom cijele godine! Voli vas vaša Jelena', napisala je na Facebooku, a oko 8 tisuća tvrdi da im se taj status sviđa.

'Bravo, Jelena moja najbolja, svaka ti čast! Jedini si i pravi uzor na ovoj estradi, poštena, pametna i iskrena, samo tako nastavi! :*', napisala je jedna obožavateljica.

Podsjetimo, Jelena uskoro izdaje svoj novi hit 'Okus mentol', kojeg je, naravno, napisala Vjekoslava Huljić, a zasad je otkriven samo dio refrena: 'Okus mentola leden dah, to ti je onaj osjećaj. Voli me, voli me, ti bićem svim, zbog ove noći postojim. Ljubi me, ljubi me, usnama tim, hoću da ništa ne mislim'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:19