'OKUS MENTOLA'

FOTO: SVE ZA PROMOCIJU Rozga u donjem rublju 'navlači' fanove prije novog singla

 Promo

Pjevačica Jelena Rozga već danima objavljuje seksi fotke na svom Facebook profilu kako bi promovirala novi opjevani uradak Vjekoslave Huljić 'Okus mentola'.

Stoga se sredila od glave do pete i otišla u hotel Esplanada kako bi snimila nekoliko seksi fotki. Na jednoj ima mini haljinu, a u drugoj nosi uski metalik body i bundu.

Njezin PR o novoj pjesmi pak otkriva: 'Svaka nova pjesma Jelene Rozge uvijek se s nestrpljenjem iščekuje kako od strane njene publike tako i od javnosti i medija. Izuzetak nije ni nova pjesma "Okus mentola".

Riječ je o potpuno novom zvuku, melodiji i brzom ritmu koji će sve zasigurno zaraziti. Zavodljivog teksta, pjesma koja govori o strastvenoj ženi koja zna kako da pruži ljubav i strast svom muškarcu i svaki put ga nanovo zavodi svojom senzualnom igrom.

Čini nam se da je Jelena u ovoj pjesmi ozbiljno odlučila preuzeti stvari u svoje ruke, ali nam preostaje jedino da se strpimo još malo i pogledamo uskoro premijeru pjesme i spota koji se ovih dana dovršava pod redateljskom palicom redatelja Daria Radusina.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:27