POVRATAK HIT SHOWA

VIDEO: MODNI MAČAK POSTAO PRAVA PLESNA ZVIJER Grubnić oduševio izvedbom paso doblea, Josipa Pavičić dobila najviše ocjene žirija pa od sreće zaplakala

 
Ela Vuković i Marko Grubnić
 Nova TV

Tjedni uvježbavanja su iza njih, a da su svi bili vrijedni na probama pokazala je već prva emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' koja je predstavila svih 11 parova. Kreativne koreografije, specijalni efekti te vrhunska i jedinstvena prezentacija nekoliko plesnih stilova već u prvoj emisiji pokazali su da ovi plesači neće ostaviti ravnodušnim ni gledatelje ni stručni žiri koji ih je imao priliku prvi put i ocijeniti.

Iako u prvoj emisiji nije bilo ispadanja, prema ocjenama Dinka Boganića, Tamare Despot, Almire Osmanović i Nicolasa Quesnoita u spektakularnom otvaranju showa odskočili su Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić s najviše osvojenih bodova, drugo mjesto zauzeli su Marko Grubnić i Ela Vuković, a odmah iza njih Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Josipa i Damir pokazali su da se engleski valcer može vrhunski izvesti na pjesmu ''(You Make Me Feel Like) A Natural Woman''.

- Osvježili ste emisiju. Bili ste graciozni i elegantni, čestitam, samo tako dalje - komentirao je Nicolas, a iste riječi iskoristio je i Dinko, no on je otišao i korak dalje.

- Za mene najbolji ples večeras - zaključio je. Tamara i Almira također su pohvalili ovaj par, a Josipa je nakon komentara žirija bila toliko emotivna da nije mogla sakriti suze. Žiri ih je nagradio s 33 boda i tako ih lansirao na vrh bodovne ljestvice.

Sa samo jednim bodom manje prošli su Marko i Ela koji su izveli paso doble, a njihova plesna ''borba u areni'' i talent svidjeli su se i žiriju.

- Vidio sam u Marku neki novi talent, sviđa mi se vaš temperament - Dinko je bio također zadovoljan viđenim, a Tamara je izjavila kako joj se čini da je Ela od Marka napravila zmaja. Njihovom izvedbom bila je fascinirana i Almira.

- Jedna strast, vrlo dobro i zaista jedva čekam vidjeti vas dalje - zaključila je.

Slavko i Gabriela izveli su atraktivnu točku koja je sve ostavila bez daha, a njihova prva rumba završila je dramatičnim Gabrielinim primanjem za luster i elegantnim podizanjem u visinu.

- Samo je jedna prilika za dobar prvi dojam, a vi ste tu priliku jako dobro iskoristili - započeo je komentare član žirija Nicolas. Da se osjetila sjajna energija među ovim parom pokazalo je i ocjenjivanje, a za ovu izvedbu dodijeljeno im je 30 bodova.

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić predstavili su se s tangom.

- Ja sam vas gledao i mislio, njih dvoje su stvarno kliknuli. Skroz si se predala Marku, maksimalno ste riskirali, impresioniran sam vašom izvedbom - komentirao je Nicolas. Da je žiri bio zadovoljan pokazao je i svojim ocjenama te ovom paru dodijelio ukupno 30 bodova.

Strastvenu izvedbu tanga izveli su Nives Celzijus i Mateo Cvenić koji im je osigurao 28 bodova.

- Tango je bio lijep i neobičan, trema je normalna, a led treba probiti. Lijepa dinamika, lijepa povezanost među vama - udijelila je Almira savjete Nives. Nicolasu je njihova izvedba bila vrlo zanimljiva, iako je istaknuo kako bi trebalo malo poraditi na tehnici.

- Nives, sviđa mi se kako plešete erotično i strastveno. Vrlo ste fleksibilni, špaga je bila odlična - pohvalio je nastup Dinko.

Damir Kedžo i Helena Janjušević na pjesmu ''365'' plesali su jazz dance.

- Znaš se jako dobro igrati s publikom i kamerom. Jako si koordiniran i spretan. Jako sam zadovoljan - izjavio je Nicolas.

- Svaka čast, bravo i sjajno. Damire, imao si sjajnu mentoricu, a očito ti to i leži. Dinamičan si, imaš ritma, baš si 'ti'. Tu nemam puno reći, osim da te jedva čekam vidjeti u nekom drugom stilu - oduševljena je bila Almira. Za nastup su dobili 27 bodova.

Sonja Kovač i Gordan Vogleš oduševili su bečkim valcerom na pjesmu "Bed Of Roses" Bon Jovija te su u studio unijeli dodatan dašak romantike.

- Na momente ste i izgledali kao da plešete već 10 godina skupa - odmah na početku ih je pohvalila Tamara, a s njom se složila i Almira.

- Bilo je jako zanimljivo, osjetile su se te vaše emocije. Bilo je zaista super, čestitam - poručila im je. Par koji je nastupio drugi po redu od žirija je dobio 25 bodova.

Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt plesali su jive, najživahniji latinskoamerički ples.

- Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana! No talent nije sve, u jiveu bih voljela više vidjeti da skakućete, ali sve u svemu, dobro je bilo - Tamara je Ani uputila riječi podrške nakon nastupa. Almira joj je poručila: ''Za prvi put je tvoja izvedba bila odlična''. Žiri im je dodijelio 22 boda.

U brzom i poletnom cha-cha-cha stilu hipnotizirali su nas Ivan Šarić i Paula Jeričević.

- Muški plesač koji pleše najprirodnije, postići tu prirodnost, to je spektakl - primijetila je Tamara, a Almira je dodala da su Ivan i njegova partnerica sjajno odradili svoj cha-cha-cha. Nicolas se složio da je Šarić vrhunski zabavljač.

- Imaš ritma, prirodan si plesač. Nemoj bježati od treninga tehnike - savjetovao je Nicolas Ivanu. Šarić i njegova plesna partnerica Paula osvojili su 22 boda.

Prvu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama'' otvorio je plesni par koji čine Ecija Ojdanić i Marko Šapina, a plesali su quickstep i to na pjesmu "Umbrella" od The Baseballs.

- Definitivno se vidi da je to quickstep, bilo je dosta koraka koji su bili van ritma, to mi je dosta upadalo u oko. Ecija, opustite se i to će biti savršeno - zaključila je Tamara.

- Osjeća se da ste se zabavljali - rekao je Nicolas, a Almirin je zaključak također bio da je izvedba bila zabavna. Žiri im je dodijelio ukupno 19 bodova.

Davor Garić i Valentina Walme studio ''Plesa sa zvijezdama'' zapalili su vrućom, zavodljivom rumbom.

- Za sljedeći put možeš skinuti hlače. Bili ste sjajni, zanimljivo, efektno, ali moram dati neku kritiku - baš i nije bilo puno plesnih koraka - bio je komentar članice stručnog žirija Almire Osmanović.

- Kad dvoje ljudi izgleda ovako kako njih dvoje izgledaju, onda radimo show. Hrvati, vježbajte - poručila je Tamara, no žiriju, koji se nedvojbeno zabavio ovom izvedbom, ipak je nešto nedostajalo te im je dodijelio 18 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:12