NOVI SPOT MAJE ŠUPUT

VIDEO: ‘Publika će se šokirati, ovakve emocije od mene nitko ne očekuje!‘

Maja Šuput u snažnoj baladi ‘Daljina‘ prikazana je kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje
Maja Šuput
 PROMO

Maja Šuput neko vrijeme držala je fanove u neizvjesnosti povodom nove pjesme i spota - doista se nije moglo pretpostaviti što nas očekuje, a sad je nova, snažna Maja, u neočekivanoj, ali snažnoj baladi "Daljina" koju je pripremala duže vrijeme, u režiji poznatog redatelja Darka Drinovca prikazana kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje.

- Pretpostavljam da će se publika šokirati, jer znam da ovakvu pjesmu od mene nitko ne očekuje - izjavila je Maja.

- Od mene se ne očekuje balada niti ovakva emocija u pjevanju. Publika je navikla kroz dvadeset godina moje karijere na brze, hitoidne pjesme koje su sinonim za zabavu i tulume. Nemam poseban razlog zašto sad, jednostavno sam osjetila pjesmu kao svoju, da je trenutak... Emocija, snaga, tuga, daljina od voljene osobe... Ovo je najljepša pjesma koju sam ikad otpjevala. Jednostavno se dogodila kemija između pjesme i mene, nadam se da će se to isto dogoditi i s publikom - kaže.

Ovu prekrasnu baladu Maji je ponudio španjolski kompozitor Rafael Art, a za našu pjevačicu to je bila ljubav na prvo slušanje te je odmah zamolila Antoniju Šolu da napiše prekrasan ljubavni tekst, dok je za aranžman, kao i kompletnu produkciju pjesme, zaslužan Ante Pecotić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:03