SUKI WATERHOUSE

Bivša djevojka posvetila pjesmu Bradleyju Cooperu: ‘Nije mi jasno što sam s tobom radila‘

U središtu pozornosti je balada ‘Melrose Meltdown’ koja govori o njezinom odnosu sa slavnim glumcem i njihovom prekidu

Bradley Cooper i Suki Waterhouse

 Adam Nemser/Instar Images/Profimedia

Prošlo je gotovo desetljeće otkako je manekenka Suki Waterhouse (30) počela izlaziti s Bradleyjem Cooperom (47).

No, nedavno se Suki posvetila glazbenoj karijeri i objavila svoj debitantski album s tekstovima o vlastitom životnom iskustvu, a u središtu pozornosti je balada ‘Melrose Meltdown’ koja govori o njezinom odnosu sa slavnim glumcem i njihovu prekidu.

image

Suki Waterhouse i Bradley Cooper

Gotchaimages.com/Gotcha Images/Profimedia

Šuškalo se kako je dvogodišnju vezu prekinula tada 23-godišnja Suki, a razlog prekida je navodno to što je manekenka shvatila da je ipak premlada za 40-godišnjeg Bradleya. "Bradley se želi skrasiti i osnovati obitelj. No Suki to još ne želi, već se želi fokusirati na karijeru. Želi imati slobodu i zaključila je kako je vezu bolje prekinuti sada, nego čekati da bude još teže", otkrio je Bradleyev prijatelj.

"Gledam te u sobi nadajući se da ćemo se jednog dana vjenčati... Osvrćem se na sebe kada sam imala 22 godine i nije mi jasno što sam s tobom radila", jedan je od stihova pjesme.

Inače, Suki je trenutno u sretnoj vezi s glumcem Robertom Pattisonom. Strani mediji došli su do informacije da su Robert i Suki jednom bili na istom slavlju kao i bivši Sukin partner, Bradley Cooper. Čini se da su Bradley i Suki ostali u dobrim odnosima nakon prekida.

image

Robert Pattinson i Suki Waterhouse

Mj Pictures/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:23