OMOGUĆAVA MASTERCARD

ASHLEY COLBURN U TIMU NEPROCJENJIVE HRVATSKE Američka novinarka i dobitnica Emmyja: Potrebe turista su se promijenile, iskustvo je ključno

 
Ashley Colburn iznad Kornata

Ashley Colburn dvostruka je dobitnica Emmyja te međunarodno priznata TV voditeljica i producentica. Posjetila je više od 55 različitih zemalja. Kad ne snima diljem kugle zemaljske, uživa u blagodatima života u Hrvatskoj - svojoj drugoj domovini koju promovira gdje god stigne. Njezine emisije emitiraju se, inače, u više od 500 milijuna domova, a njezin se posao odavna pretvorio u njezin životni stil.

Brtonigla, 270718.

Snimanje video priloga za mastercard sa blogericom Ashley Coburn i Danilom Volmut.

Na fotografij: uciteljica joge i Asley Coburn vjezbaju jogu u stanciji.

Foto: Krasnodar Persun/Cropix
Krasnodar Persun/Cropix
Ashley Colburn s učiteljicom joge u Vili Covri

Ashley Colburn

Zašto je iskustveni turizam budućnost hrvatskog turizma?

"Iskustvo, autentično iskustvo, danas je u središtu pozornosti. Ono predstavlja ključ razumijevanja novih potreba konzumenata koje se mijenjaju razvojem tehnologije. Turizam mnogi smatraju dijelom nove industrije iskustva jer dobro osmišljen doživljaj može izazvati jake emocionalne reakcije ljudi. Turisti danas više ne žele samo maknuti se od svoje svakodnevice i uživati u moru i prirodi, nego žele doživjeti nešto posebno. Hrvatska ima veliku šansu biti predvodnik."


Mastercard i Jutarnji vjeruju u budućnost iskustvenog turizma s fokusom na originalan, autentičan, personaliziran doživljaj koji postaje neprocjenjiv. Na platformi priceless.com Mastercard nudi luksuzna, avanturistička, neuobičajena iskustva, pogled iza scene i privatne doživljaje koje kreiraju stakeholderi u turizmu, a u serijalu Neprocjenjiva Hrvatska na jutarnji.hr prvi put testiramo luksuzna, gurmanska, hedonistička, adrenalinska iskustva.


Projekt Neprocjenjiva Hrvatska napravljen je u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Mastercarda, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:01