ČEKA SE OBDUKCIJA

'BIO JE PRAVI PRIJATELJ I DOBRIČINA' Nesvakidašnja tragedija potresla Podravinu: 'Pronašli su njegovo beživotno tijelo u velikoj bačvi s moštom...'

Ilustracija
 Robert Fajt / HANZA MEDIA

Željko Cvekan (61) iz Budrovca pokraj Đurđevca u srijedu oko 17 sati pronađen je mrtav u velikoj bačvi mošta u svojoj klijeti. Točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom, a vijest o nesvakidašnjoj tragediji potresla je cijeli Budrovac.

– Susjed je imao problema s tlakom i jučer je došao iz bolnice. Danas prijepodne je ukućanima rekao da ide u klijet provjeriti stanje s moštom, a kako ga nije bilo dugo obitelj je krenula u potragu za njim. Oko 17 sati pronašli su njegovo beživotno tijelo u velikoj bačvi s moštom – priča Podravskom.hr susjed 61-godišnjaka.

Postoji mogućnost, dodaje, da se nesretni Željko poskliznuo s malog stolca te pao u bačvu i utopio se. Nije isključena ni mogućnost da su ga omamili plinovi koje izaziva fermetacija mošta te da je zbog toga izgubio svijest i pao u bačvu.

– S obzirom da je imao problema s tlakom, moguće je da mu je u podrumu pozlilo i da je zbog toga pao u bačvu – nagađa šokirani susjed.

Željko Cvekan bio je omiljen u selu i često je pomagao mjesnim udrugama, kao i sumještanima.

– Bio je prava dobričina i prijatelj. Još uvijek ne možemo vjerovati da nas je zauvijek napustio – veli susjeda tragično preminulog 61-godišnjaka, piše Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:19