PAD U MORE

BIZARNA NESREĆA KOD MAKARSKE Poljak stradao u sudaru 'banane' i pedaline

Zagreb, 150313.Policijska postaja, Heinzelova ulica.Izvrsni predsjednik Dinama Zdravko Mamic u poslijepodnevnim satima priveden je u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici zbog danasnjih uvreda upucenih Zeljku Jovanovicu, ministru znanosti, obrazovanja i sporta.Zupanijsko drzavno odvjetnistvo Mamica navodno tereti prema clanku Kaznenog zakona koji se odnosi na javno poticanje na nasilje i mrznju.Za vrijeme obavijesnog razgovora Zdravka Mamica, u policijsku postaju u Heinzelovoj stiglo je vozilo Hitne pomoci. Nije poznato jesu li dosli zbog Zdravka Mamica.Na fotografiji: vozilo Hitne pomoci dolazi ispred policijske postaje.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

ZAGREB - Teške ozljede zadobio je jučer 25-godišnji Poljak na kojega je, odnosno "bananu" na kojoj je sjedio i koju je vukao gliser, naletila pedalina u moru na makarskoj obali, izvijestila je danas splitska policija.

Policiju je o incidentu obavijestila liječnička ekipa, nakon što je njezinu pomoć zatražio i dobio unesrećeni Poljak.

On se, kažu u policiji, vozio na "banani" koju je vukao gliser i na koju je u jednom trenutku naletila pedalina kojom su plovile dvije osobe, a koje nisu primijetile da glise vuče plovilo u obliku banane.

Pedalina je nastavila ploviti u istom smjeru te s boka udarila u "bananu", pri čemu je 25-godišnjak pao u more i teško se ozlijedio.

Nakon ukazane liječničke pomoći mladi Poljak je upućen na daljnje liječenje u KBC Split gdje je zadržan na liječenju.

Medulin: Nijemac pao u more i utopio se

Na plaži u medulinskom kampu jučer se utopio 74-godišnji Nijemac koji se spotaknuo i pao u more, a pokušaji kupača da ga reanimiraju nažalost su ostali bez uspjeha, izvijestila je istarska policija.

Stariji Nijemac je jučer popodne uz pomoć štapa šetao plažom, a u jednom se trenutku spotaknuo i pao u more.

Kada su ga primijetili spasioci i kupači pokušali su ga reanimirati, no mjere oživljavanja nisu uspjele, pa je mrtvozornica utvrdila smrt uslijed utapanja. ( Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 00:33