NESREĆA U PROMETU

BIZARNA NESREĆA POKRAJ POŽEGE Mladić se vozio u prtljažniku automobila u velikoj svatovskoj koloni pa ispao na cestu i teško se ozlijedio

Ilustracija
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Da opreza u prometu nikad nema dovoljno pokazuje i slučaj sa kaptolačkog područja gdje je 22-godišnjak nastradao dok se vozio u prtljažniku automobila odnosno ispao iz njega dok se kretajući se u svatovskoj povorci, piše Požega.eu

Oko 17 sati na županijskoj cesti između Golog Brda i Kaptola kretala se velika kolona svatovska kolona vozila u kojoj su bili sudionici svadbene svečanosti iz kaptolačkog kraja.

22-godišnjak je stajao u prtljažniku automobila, osobnog vozila marke Passat, te je iz još nepoznatih razloga ispao na kolnik teško se ozlijedivši. Kako neslužbeno saznaje Požega.eu udario je glavom o asfaltnu podlogu, uslijed čega je došlo do napuknuća lubanje i jačeg krvarenja nakon takvog udarca.

U vozilu koje se kretalo iza toga odakle je nastradali ispao bio je navodno njegov otac pred kojim je došlo do tog nemilog događaja. Ozlijeđeni 22-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi i nalazi se na Odjelu intenzivne njege. Specijalističkim pregledima će se utvrditi sve zadobivene ozljede, te provesti daljnje liječenje unesrećenog.

Zasada nije poznato je li bio pod utjecajem alkohola, a očevid su obavili pripadnici Policijske postaje Požega nakon kojeg će se znati više detalja o nemilom događaju.

Ovaj slučaj je još jedna opomena sudionicima u prometu, a posebno sudionicima na svadbama jer je kod nas čest slučaj da sudionici sjede na prozorima automobila, stoje u prtljažnicima ili u vozilu kojemu je otvoreno krovište tako da je velika mogućnost pada. U takvim okolnostima česta su stradanja pogotovo ako vozač automobila naglo koči ili krivuda po cesti, a k tomu sudionici svadbi su najčešće pod utjecajem alkohola što dodatno potencira mogućnost stradanja, piše Požega.eu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:38