SUKOB TIJEKOM VOŽNJE

BRUTALNI OKRŠAJ U SPLITSKOM GRADSKOM AUTOBUSU Mladić bez ikakvog povoda nasrnuo na putnika, urlikao i psovao, drugi putnici ga jedva obuzdali

Ilustracija
 Nikola Vilić/HANZA MEDIA

Iz splitske policije su nam potvrdili kako su dobili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u autobusu JGP-a na raskrižju Vukovarske i Dubrovačke ulice u četvrtak oko 14 sati, piše Slobodna Dalmacija.

- Naši službenici iz Druge policijske postaje su bili na terenu te se utvrđuju sve okolnosti događaja. Uhićen je 25-godišnjak koji je doveden u službene prostorije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje - kazala je Slobodnoj Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske.

Situacija u autobusu je eskalirala, prema prvim informacijama, kada je mladić napao starijeg putnika bez vidljivog povoda. Sve je bilo popraćeno vikanjem i psovanjem.

Kada je vozač čuo i vidio nered u stražnjem dijelu vozila, odmah ga je zaustavio i pozvao policiju te nadležne u “Prometu”.

Nasilni mladić je na silu zadržan do dolaska policije koja ga je prvo odvela u bolnicu na pregled, a kako tamo nije zadržan doveden je u postaju.

Na raskrižje je došla i Hitna pomoć koja je starijeg putnika odvezla u kući. Za pretpostaviti je kako nije zadobio teže ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:18