PREPRODAJA KOKAINA

Bujancu određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

 Nina Đurđević/CROPIX

ZAGREB - Televizijskom voditelju Velimiru Bujancu i još dvojici suosumnjičenih za preprodaju kokaina večeras je na zagrebačkom Županijskom sudu određen istražni zatvor, doznaje se od Bujančeva odvjetnika Zvonimira Hodaka.

Bujanec je u subotu priveden i novčano kažnjen zbog posjedovanja grama kokaina, a policija ga je danas ponovno uhitila, ali zbog sumnje da je preprodavao tu drogu. U istoj akciji uhićene su još dvije osobe.

Televizijskom voditelju istražni zatvor određen je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke tijekom istrage pa će nakon njihova saslušanja biti pušten da se brani sa slobode. Njegov branitelj očekuje da bi se to teoretski moglo dogoditi ovog tjedna jer će u istrazi biti saslušano petero svjedoka.

U pretrazi stana i automobila policija navodno nije pronašla materijalne dokaze protiv 39-godišnjeg Bujanca, ali ga prema neslužbenim podacima tereti jedna svjedokinja.

Ostaloj dvojici osumnjičenika istražni zatvor određen je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Bujanec je na lokalnoj televiziji Mreža TV vodio emisiju Bujica, koja se po riječima Hodaka od danas gasi. "To je bio jedini medij kroz koji je desnica mogla elaborirati svoje stavove", kazao je Hodak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:46