DRAMATIČNA NOĆ U ZAGREBU

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U SAVSKOJ Iako je napadač pobjegao s mjesta incidenta, policija ga je još jučer uhitila: Imao je 2,29 promila alkohola u krvi

 
 Damir Krajac / CROPIX

Prizori krvave dvojice mladića kako u nedjelju kasno navečer trče po Savskoj cesti u Zagrebu, nakon što ih je muškarac u kafiću ozlijedio nožem te ih nastavio ganjati po ulici, ne prestaju biti glavna tema među građanima.

U svađi, a potom i tučnjavi, koja je izbila između trojice mladića, dvojica muškaraca starih 33 i 38 godina ozlijeđena su i kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

- Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikoga. Iskrvarit ću, pomozite mi - rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića djelatnicima Hitne pomoći dok su im pokušavali utvrditi ozljede na mjestu događaja te im zašiti rane. Jedan od izbodenih je, kako doznajemo, ugostitelj i obiteljski čovjek te je ranjen nožem u trbuh dok je drugi, koji je strahovao od iskrvarenja, zadobio reznu ranu lijeve ruke i imao zakrvavljeno lice.

Na mjestu događaja prolaznicima su ozlijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Sudeći prema njihovim pričama, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.

Iz PU zagrebačke pak kažu da se u nedjelju oko 18.40 sati 31-godišnji muškarac s 2,29 promila alkohola u krvi sukobio s dvojicom muškaraca, a iako se netom prije dolaska policije udaljio u nepoznatom pravcu, lociran je i priveden na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:51