KRVOPROLIĆE KOD KARLOVCA

DETALJI OBRAČUNA Krhotinom boce najboljem je prijatelju razrezao vrat: 'Bili su nerazdvojni...'

 Robert Fajt / CROPIX

Antonio B. (24) i Martin B. (23) bili su najbolji prijatelji. Obojica iz Draganića kraj Karlovca, zajedno su radili u karlovačkom Kauflandu, odakle bi često navraćali na pivo poslije posla u draganićki kafić Inex.

Kobne subote Martin je oko 22.30 sati u Inex došao s dečkima iz šume, gdje su pravili drva za ogrjev, a Antonio je tamo već sjedio sa svojim društvom. Sjeli su stol do stola, naručili runde i krenuli se zabavljati. U 23 sata, na kraju smjene, konobarica im je donijela duplu rundu, svakome po dva piva, počistila kafić i otišla kući. Oni su nastavili piti na terasi zatvorenog kafića. Oko 4 sata konobaricu je probudio telefonski poziv.

- Pitali su me što se događa, da je sve oko kafića blokirala policija, da ima krvi. Bila sam šokirana - kaže nam konobarica kafića u Draganiću. Detalje je doznala od policije. Nerazdvojni dvojac zbog nečega se posvadio, ali svađa se ubrzo pretvorila u krvoproliće. Martin je uzeo pivsku bocu, razbio je i zarezao po vratu najboljeg prijatelja. Nije umro samo zbog brze intervencije Hitne pomoći iz Karlovca, koja je mladića prevezla u bolnicu.

Napadač je odmah uhićen te uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva predan pritvorskom nadzorniku. U krvi je imao dva promila alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 19:20