ORUŽANI INCIDENT

DETALJI VATRENOG OBRAČUNA U SPLITU Zašto je hicem u nogu upucan poznati boksač i olimpijac Marko Tomasović

U pucnjavi koja se danas oko 13 sati dogodila u Velebitskoj ulici u Splitu na predjelu Žnjan, hicem iz vatrenog oružja u nogu, kako smo već javljali, ranjen je Marko Tomasović (35), bivši boksač, sudionik Olimpijade u Pekingu
Zagreb, 200210.Cerska 3, boksacki klub Leonardo, sparing boks mecevi za ulazak u reprezentaciju.Na slici: Marko Tomasovic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

U pucnjavi koja se u ponedjeljak oko 13 sati dogodila u Velebitskoj ulici u Splitu na predjelu Žnjan, hicem iz vatrenog oružja u nogu, kako smo već javljali, ranjen je Marko Tomasović (35), bivši boksač, sudionik Olimpijade u Pekingu i vlasnik zaštitarske tvrtke "Villa In-finitus" d.o.o, prenosi Slobodna Dalmacija .

S njim je u društvu u trenutku pucnjave bio njegov kolega Gordan Jukić.

U njih je, prema dosadašnjim neslužbenim informacijama, pucao splitski redar V.V. (30), a problem je ispao jer je on proteklog vikenda u jednom splitskom noćnom klubu, u kojem se o osiguranju brine navodno baš Tomasović, pretukao jednog mladića.

Vlasnik kluba u kojem se zbio incident koji je navodno bio i povod susreta, a time i pucnjave u kojoj je ranjen bivši boksač, kazao je da je točno da osiguranje u njegovom klubu drži Tomasović i njegova tvrtka.

- Koliko su mi rekli moji djelatnici, jer ja nisam tad bio u klubu, to se dogodilo na kraju večeri, bilo je navodno neko naguravanje, ali nije bilo ništa ozbiljno, ništa dramatično da je netko teško pretučen i slično. To je sve što znam - rekao je vlasnik kluba za Slobodnu Dalmaciju .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:28