NAPUKNUĆE ČELJUSTI I POTRES MOZGA

EPILOG PREMLAĆIVANJA MLADOG IRCA ISPRED POPULARNOG LOKALA Kaznena prijava 33-godišnjem Hrvatu, ali policija još ne zna je li radio kao zaštitar

 
 Zvonimir Barisin / Ilustracija / CROPIX

Zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda 21-godišnjem državljaninu Republike Irske u tučnjavi ispred popularnog ugostiteljskog objekta Makina u središtu Vodica, protiv 33-godišnjeg hrvatskog državljanina PU šibensko-kninska podnijet će Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu.

- Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u noći protekle nedjelje nekoliko državljana Velike Britanije i Irske u alkoholiziranom stanju narušavalo javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Vodicama. Nakon što su udaljeni iz lokala, ispred na ulici došlo je do tjelesnog sukoba navedenih stranih državljana i redara ugostiteljskog objekta, te je osumnjičeni 33-godišnjak tjelesno napao 21-godišnjeg Irca i teže ga ozlijedio – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Ona je dodala kako policija još uvijek nije utvrdila je li osumnjičeni 33-godišnjak u ovom sukobu bio u svojstvu zaštitara ili gosta lokala.

Do ove tučnjave, podsjetimo, došlo je u nedjelju pola sata iza ponoći na Obali Ive Juričev Cote ispred ugostiteljskog objekat Makina. Mladi 21-godišnji Irac koji je izvukao 'deblji kraj', tijekom nedjelje napustio je Vodice te je u poslijepodnevnim satima zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Zadar, u kojoj mu je konstatiran potres mozga i napuknuće čeljusti. Sutradan, u ponedjeljak podnio je kaznenu prijavu PU šibensko-kninskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:25