HOROR KOD SLAVONSKOG BRODA

FOTO: POLICIJA OBJAVILA DETALJE NESREĆE U KOJOJ JE ŽIVO IZGORJELO DVOJE LJUDI 'Obavili smo očevid...'

 Danijel Soldo / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju popodne na A3 kod Slavonskog Broda, gdje je s autoceste sletjelo vozilo stranih registracije, poginule su dvije osobe, a PU brodsko-posavska danas je objavila dodatne detalje, prenosi lokalni portal Ebrod.

"U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je jučer, u 15.05 sati, na sjevernoj strani autoceste A3, u blizini Bukovlja, došlo do slijetanja i zapaljenja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka.

Pritom je probijena zaštitna žičana ograda te je došlo do prevrtanja osobnog automobila, koje je završilo na krovu u šipražju. Osobni automobil je u cijelosti izgorio. Također je utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije osobe koje su pritom smrtno stradale.

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba, te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest", priopćio je Krešimir Šimić iz PU brodsko-posavske.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća pokraj Slavonskog Broda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:55